OCHRANA SOUKROMÍ ONLINE SHOP KUPZEGAREK.COM

 

  1. Proč je důležité přečíst si tyto Zásady ochrany osobních údajů?

 

V těchto Zásadách ochrany osobních údajů vysvětlujeme, jak používáme vaše osobní údaje získané prostřednictvím internetového obchodu https://www.kupzegarek.com/ ("Obchod"). Používáním Obchodu souhlasíte se zásadami, podmínkami a podmínkami popsanými v těchto Zásadách ochrany osobních údajů.

 

  1. Kdo spravuje vaše osobní údaje?

Správce vašich osobních údajů je ALKOR Sp. z oo ul. Słowiańska 4, 48-300 Nysa, zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Opole, 8. obchodní oddělení polského soudního registru pod číslem KRS 0000006722, statistické číslo REGON: 531583536.

  1. Jaké údaje jsou shromažďovány?

 

Zpracováváme následující osobní údaje uživatelů:

  1. jméno a příjmení nebo obchodní jméno;
  2. adresa bydliště;
  3. telefonní číslo;
  4. emailová adresa;
  5. daňové identifikační číslo DIČ - navíc v případě uživatelů, kteří nejsou spotřebiteli.

 

  1. Z jakých důvodů zpracováváme vaše údaje?

 

Údaje shromážděné způsobem popsaným v těchto zásadách ochrany soukromí jsou uchovávány a zpracovávány v souladu s požadavky nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob s ohledem na zpracováním osobních údajů ao volném pohybu těchto údajů, kterou se zrušuje směrnice Rady 95/46 / EC ( „GDPR“) a zákona o polský ochraně osobních údajů ze dne 10. května 2018, je-li splněna alespoň jedna z následujících podmínek:

  1. máte udělil souhlas se zpracováním vašich osobních údajů pro jeden nebo více konkrétních účelů;
  2. zpracování je nezbytné k provedení dohody, kterou jste provedli, nebo k provedení opatření na vaše přání před provedením takové dohody;
  3. zpracování je nezbytné k provedení právního závazku, který spočívá u nás;
  4. zpracování je nezbytné k ochraně vašich životních zájmů;
  5. zpracování je nezbytné pro účely vyplývající z oprávněných zájmů správce nebo třetí strany.

 

  1. Jak využíváme shromážděná data?

 

Údaje, které shromažďujeme, se nejdříve používají k tomu, aby vás mohli kontaktovat e-mailem nebo telefonicky, aby zpracovali vaše objednávky, včetně kontroly stížností a vrácení výhod v případě zrušení smlouvy, jakož i pro marketingové účely a propagaci našich služeb a produktů.

 

Na základě vašeho samostatného souhlasu používáme shromážděná data:

  1. abychom vám posílali zprávy o kvalitě e-mailu, oznámení o novinkách a propagačních materiálech a naše marketingové materiály (zpravodaj a komerční informace),
  2. abychom vám zaslali e-mailem náš důvěryhodný Propagačních a marketingových materiálů partnerů, a to
  3. automatizovaným způsobem, včetně profilování vašich osobních údajů tak, aby naše nabídka a inzerce našich služeb a produktů byly přizpůsobeny vašim osobním preferencím, chování a způsobu používání webových stránek.

 

  1. Musíte poskytnout údaje?

Můžete si vybrat, zda a do jaké míry chcete používat naše služby a zveřejnit informace o vás. Vaše osobní údaje jsou poskytovány dobrovolně, avšak nedostatek osobních údajů potřebných k provedení objednávky může zabránit správnému výkonu.

 

  1. Jaká jsou vaše práva týkající se osobních údajů, která shromažďujeme?

 

Máte právo na přístup k datovému obsahu, získat informace o zpracovávaných datech; opravovat, doplňovat, aktualizovat, opravovat vaše osobní údaje; odvolat souhlas k zpracování vašich dat a kdykoli požadovat vymazání vašich údajů (právo na zapomenutí). Za tímto účelem nás po přihlášení k uživatelskému účtu v Obchodě nebo po zaslání elektronické zprávy na adresu: info@alkor-watch.pl nebo pomocí kontaktního formuláře nás obraťte.

 

Kromě toho máte právo vznést námitky proti zpracování vašich osobních údajů kontaktováním Úřadu pro ochranu osobních údajů (UODO).

 

  1. Jak mohu přenést data?

Jste oprávněni obdržet údaje, které zpracováváme na základě vašeho souhlasu nebo při plnění naší smlouvy. Data budou automaticky odeslána vaší nebo třetí straně ve standardním, strojově čitelném formátu. Chcete-li tyto údaje předat přímo jiné odpovědné osobě, bude to provedeno v rozsahu technicky dosažitelném.

  1. Jak dlouho zpracujeme vaše osobní údaje?

Vaše údaje zpracováváme tak dlouho, jak je potřeba k udržení vašeho uživatelského účtu, k provedení vašich objednávek, k poskytnutí post-prodejních služeb a k vyřizování stížností. Kromě toho můžeme uchovávat vaše údaje v rozsahu potřebném pro nárok na splatné platby nebo přijmout nezbytná opatření v souvislosti s porušením obecně platných zákonů nebo pravidel Shop. Ve výše uvedených případech mohou být vaše osobní údaje uloženy i po odstranění účtu, avšak po dobu, která není delší, než je nezbytné pro dosažení výše uvedených cílů.

  1. Bezpečnost a důvěrnost

 

Používáme veškeré technické a organizační metody, abychom zajistili, že vaše osobní údaje jsou bezpečné a chrání je před náhodným nebo úmyslným zničením, náhodnou ztrátou, úpravou, neoprávněným zveřejněním nebo přístupem. Informace jsou ukládány a zpracovávány na serverech s vysokým stupněm zabezpečení a přijímají příslušná bezpečnostní opatření, která splňují požadavky polského práva.

 

Nezapomeňte, že nebudete veřejně zveřejňovat žádné osobní údaje prostřednictvím obchodu. Budete výhradně zodpovědní za zveřejnění těchto údajů.

 

  1. Je moje data přenášena jiným subjektům?

Chcete-li zachovat svůj uživatelský účet, spravovat e-mailové účty a procesní příkazy, mohou být vaše data předány ke zpracování specializovaným entitám. Vaše data mohou být svěřena třetím dodavatelům zejména v souvislosti s poskytováním služeb kurýrů, pošty, hostingu a serverů. Pokud se v souvislosti s nákupem v Obchodě zahájí reklamační řízení, mohou být vaše údaje předány příslušnému výrobci a hodnotitelům za účelem zpracování stížnosti.

Kurýrní dodávky provádí:

DHL PARCEL POLSKA SP. Z OO, ul. Osmańska 2, 02-823 Warszawa

DHL EXPRESS (POLSKO) SP. Z OO, ul. Osmańska 2, 02-823 Warszawa

POCZTA POLSKA SPÓŁKA AKCYJNA, ul. Rodziny Hiszpańskich 8, 00-940 Warszawa

DPD Polska SP. Z OO, ul. Mineralna 15, 02-274 Warszawa Hostování

obchodu je provozováno:

Home

 

Prosím, kontaktujte nás, pokud potřebujete další informace.

 

  1. Jaké další údaje zpracováváme?

I když používáte webovou stránku obchodu, můžeme také zpracovávat provozní a navigační data (IP adresu, název domény, typ prohlížeče, čas přístupu, typ operačního systému, informace o linkách a odkazech, na které bude klepnut) nebo jiné činnosti v našem obchodě), které budou použity k vytváření statistik užitečných při správě obchodu. Tato data jsou kolektivní a anonymní povahy, tj. Neobsahují prvky umožňující identifikaci osoby, která navštíví webovou stránku obchodu. Záznamy nejsou sděleny třetím osobám.

 

  1. Změny zásad ochrany osobních údajů

 

Nabídku obchodu lze změnit. Také technologie, standardy, právní a další požadavky spojené s online obchodem se budou měnit. Výsledkem je, že v Obchodě mohou být zavedeny budoucí změny v Zásadách ochrany osobních údajů. Použití obchodu po takových změnách vstoupí v platnost, bude znamenat jejich přijetí.

 

  1. Veškeré potřebné kontaktní údaje najdete v obchodě, v sekci Kontakt.